Fem saker som var mina stora passioner som liten:

1. Tintin. Eller snarare – Tomas Bolmes röst som Tintin. Jag älskade den. Lyssnade till kassettbanden när jag skulle somna, och Tomas röst var helt magisk. Det tycker jag fortfarande, även om jag inte somnar till den längre…

2. Bobban. Foxerriern. Min stora kärlek. Vovvekärlek i sin allra renaste form. Älskade att burra in huvudet i han. Och bara vara. Och jag har fortfarande ett enormt vovvesug.

3. TYSKA jordnötsbågar (!) som jag till min stora förtjusning återfunnit. De började säljas på en butik i stan hösten 2009. Gissa var jag handlar?

4. Svulstiga engelska TV-serier och kostymdrama. Särskilt klassikern Narnia, versionen från 80-talet med engelska skoluniformsbarn som pratade fantastiskt vackert. Också något jag gillar fortfarande. BBC, Merchant & Ivory.

5. Söta grannpojkar. Något som jag tydligen fortfarande är mycket svag för.