Sov dåligt i natt.
Känner mig sliten och ful och är flötig i håret.
Skulle gärna gömma mig bakom en mask idag. En som verkligen döljer allt.

Jag gillar masker, har alltid gjort. Köpte en ny varje gång vi var på Buttericks när jag var liten. Har ett helt gäng fina pappersmasker hemma och en ‘egengjord’ med pärlor. Och så väcks helt plötsligt en väldig längtan i mig att åka till karnevalen i Venedig. DET vore läckert. Alla färglada masker, dräkter, ögon som syns bakom en annan fasad än de till vardags tillhör, utklädsel, mystik, vackra miljöer, gondoler och galenskap.
Därför ordnar jag karneval på bloggen här idag. Häng gärna på!
En riktig svulstig, dekadent CARNEVALE, helt ‘over the top’ och teatralisk.

Jag har en sån här utstyrsel som hon (?) till höger i bild.
Vad tar du på dig?

Gillar uppslutningen kring detta tema – ni är jättefina Amanda, Anneli, Tette, Eva, Anette och Camilla.