Känner mig inte lite smått, utan TOTALT lobotomerad efter fyra hela dagar på mitt nya jobb. Det är som om hjärnan efter arbetstid går rakt in i ett zombie-mode och jag är så groteskt tacksam för min lyhörda sambos tålamod med mig efter arbetsdagens slut. Det känns som om jag har gått in i en utvecklings-kokong, där jag bara äter, dricker och sover efter 17:00. Som om kroppen helt enkelt inte kan ta in mer.

Minns att det varit såhär de andra gångerna jag startat om på nytt också. Ett par tre veckor har jag bara slocknat när jag kommit hem. Spänningar i kroppen, ovisshet, nya människor, nya miljöer, nya uppgifter, en massa ny information. När jag började jobbet i Bryssel landade jag alltid framför Eastenders (det enda man troligtvis kan ta in som lobotomerad) och åt och somnade på soffan. När jag började på reklambyrån var det likadant. Nollställd efter att man stämplat ut.

Kroppen måste vänja sig. Hjärnan måste bearbeta. Lite som ett barn, antar jag. Som går in i en ny utvecklingsfas. Och måste stanna i sin kokong ett tag.