Det här bara måste jag blogga om. Var det någon som såg TV-serien Flashforward som TV4 gjorde ett halvhjärtat försök att introducera förra vintern? Den bådade riktigt gott, tyckte undertecknad, men sen lades den på dålig tid och tog ett uppehåll och sen tappade jag greppet om den. Hur som helst – i serien trillar döda fåglar i flock ner på olika ställen på jordklotet. (Självklart är detta kopplat till mystiska regeringsaktiviteter). Och de två senaste dagarna är detta just vad som har skett IRL. I måndags i USA, och idag – i Falköping. 100 kajor trillade ur träden som de satt i, längs en väg, som om de hade begått kollektivt självmord.

Vad är detta? Finns det ett samband mellan händelserna? Varför dör alla på en gång, som på kommando? Vad betyder detta? Mystik-inspektör Tutt fortsätter utforska fenomenet…