Då är det dags för tjej-middag här hos mig också, då. Trots att jag känner lite motstånd till konceptet. På ORDER av Amanda, kommer mina svar på tjejmiddags-frågorna. Here goes:

Finns det något killnamn som du tycker är så trist och fult att du skulle skämmas för hans namn om han var din kille? Nej inte nu. Men jag har skämts för fula namn när jag var yngre. Låt oss säga fula dubbelnamn som lät som om de hörde hemma på 40-talet.

Om du fick välja ett enda av dina ex att tillbringa ytterligare en natt tillsammans med, vem skulle du då välja? Kan inte tänka mig det. Let the past be in the past.

Finns det någon dialekt som du tycker är så ful och osexig att du skulle ha svårt för att inleda ett förhållande med en kille med denna dialekt? Skånska. Eller äcklig polsk brytning.

Om du var tvungen att välja mellan att aldrig mer i ditt liv få använda någon typ utav smink eller att aldrig mer få läsa en bok, vad skulle du då välja? Om man väljer att fortsätta med smink, kan man få kompromissa med en läsplatta eller talbok då istället för bok? I sådana fall väljer jag smink.

Om du var sommarpratare i P1 och skulle berätta en lustig historia hämtad ur ditt liv, vad skulle du då berätta? Om när jag pinkade i en Evianflaska. Roligare än det låter. Faktiskt. Eller om när min syster lurade mig att den väldoftande pärontvålen frätte om man tvättade sig i stjärten med den.

Om du inte får nämna en kändis, vem är då världens snyggaste kille?
Herr O. Utan tvekan snyggast i min värld.

Vet du vad din mormors mamma och din farmors mamma jobbade med?
Mormors mamma var piga i Prästgården i Sventorp, Västergötland. Farmors mamma skurade trappuppgångar i Vasastan i Skövde. På knäna. Knäskura, kallade hon det. Det enda sättet att verkligen få det rent, enligt henne.

Skulle du våga sätta 100.000 kronor på att du utifrån ett klassfoto kan nämna både för- och efternamn på alla klasskompisar från mellanstadiet?
Absolut – jag skulle sätta alla namnen utan tvekan och enkelt kamma hem pengarna.

Nämn något som du gjort och ser tillbaka på och tänker ”Hur kunde jag vara så jävla dum!?
Mmm. När jag gav mig ut på friluftsdag med tema Ridning trots att jag aldrig suttit på en häst, hästen började skena och jag fick panik och blev sen utskälld av någon myndig vuxen när jag skulle sadla av för att jag inte hissat upp grunkorna man har fötterna i. Som man ju ”borde” göra. Att jag ens kom på tanken att ge mig ut att rida utan någon som helst erfarenhet. Dumt.

Finns det något yrke som nästan automatiskt gör även den torraste kille lite mer spännande och intressant?
PRÄST. Katolsk präst. Skadades du också av Törnosfåglarna-syndromet som barn?

Villa, hund och Volvo eller lägenhet i city, utekvällar och cykel. Vilket tror du stämmer bäst överens på ditt liv om fem år?
Lägenhet i City + Bil + Innekvällar – kan man få blanda lite?

Om alla dina tidigare pojkvänner skulle sätta sig i ett rum och komma överens om din absolut sämsta egenskap, vad tror du då dom skulle komma fram till?
Troligen explosiv ilska. Men ingen av de där tomtenissarna i rummet skulle kärleksfullt sjunga ”Min älskling är som ett tomtebloss, som ett tomtebloss lättantändlig. Hon brinner hett när hon sprakar loss. Min älskling är som ett tomtebloss, som ett tomtebloss lättantändlig.” Det vet jag vem som skulle göra. Med gitarrkomp.

Om du var tvungen att byta hem med någon av dina tjejkompisar, vems hem skulle du då föredra?
Annas kanske, ett hus på Franska Rivieran, fast det blir ju svårt att pendla till jobbet i Skövde, såklart.

Vad är det absolut konstigaste stället du har varit tvungen att kissa på?
Ovan nämnda Evianflaska. I en bilkö på Autobahn.

Vem av tjejerna i rummet skulle med störst sannolikhet kunna tänkas bli statsminister?
Det är bara jag i rummet. Så – ingen.