Dagen är full av konstigheter. Konstighet nummer 1 är mailet jag fick från “Princess Josephine”. Kan tänka mig att hon måste se ut lite som den enda svarta Disneyprinsessan som finns… I vilket fall, såhär skriver hon, direkt till mig, direkt från Elfenbenskusten. Lite konstigt att hon hoppas jag fått böter, men ändå:

Hej käraste,

Hur mår du idag, jag hoppas böter? Jag är en kvinnlig student från University of Cote D’Ivoir. Jag är 22 år gammal. Jag kommer att älska att ha en långsiktig relation med dig och veta mer om dig. Jag skulle vilja bygga upp en stabil grund med dig i tid kommer om du kan ha möjlighet att hjälpa mig i denna transaktion.

Det är denna enorma mängd Sju miljoner femhundra united Thousand dollar. ($ 7.500.000.00) som min gamle far deponeras för mig i banken här i Abidjan Elfenbenskusten hans närmast anhöriga innan han dog av sjukdom.

Jag vill att du hjälper mig att överföra min arvedel pengar på ditt personliga konto i ditt land för investeringar på dessa områden:

1). Transport branschen
2). Fem stjärnor
3). Fastigheter
4). företag

I kommer att ödmjukt väntar på din snarast svar.

Skönt att ha en stabil grund I TID och jag känner mig lite sugen på att investera i fem stjärnor. Är det himlakroppar eller julstjärnor?