Efter en helg i Värmland har jag rosiga kinder. Det var soligt som bara den. Det var en helg som handlade om avslappning – att sitta på en veranda och fika med bekanta ansikten. Och så provade jag Shiatsu-massage (massagevariant med ursprung i Japan) för första gången. Det var spännande. Det var inte knådande massage utan handlade mer om tryckande och stretchande för att öka rörligheten och lösa upp spänningar i kroppen. Man bröjar tydligen med att känna av energiflödet i kroppens största meridian-ansamling i magen, och läser där av var man ska arbeta på klienten. Sen går behandlingen ut på att återställa balansen i kroppens energiflöde. Både fysiskt och känslomässigt.

Mmm, en avslappnande helg var det. Sol och energibalansering. Tänk att man kan vara så trött efter så mycket avslappning… Nu ska jag vila upp mig med lite JOBB. Och så ska jag fira att Herr O numera är publicerad fotograf.

Dagens tävling: Gissa mitt favoritgodis? (Bilden är en ledtråd)