1. Varför började du att blogga?
För att skapa ett litet forum för sådant som inspirerar mig, och för att kunna dela det med andra. Lite samma känsla som när man skapade små tidningar som liten, lekte med ord och bild.

2. Vilka bloggar följer du?
Det är lite olika. I dagsläget följer jag kanske ett tiotal, ibland är det fler, och hur ofta jag läser dem beror lite på hur vardagen och arbetsläget ser ut. Brukar bli inspirerad av att läsa Bob, känner mig skönt avslappnad hos Amanda (som om jag sitter i hennes kök och snackar) och jag blir ofta imponerad av hur fina saker folk gör/säljer/ställer ut och hur öppet många delar av sina privatliv.

3. Favoritmakeupmärke?
Var varit lite av en makeup-snobb efter min tid i Bryssel, då vi som jobbade inom EU hade grym rabatt på Belgiens största makeup-kedja. Så då var det mycket Lancôme och Chanel. I dagsläget är favoriterna IDs olika pudervarianter, och Helena Rubensteins mascara.

4. Favoritklädmärke?
Ganska blandat. Gillar märkeslösa hemmasydda hippiekläder men även välsydda snygga grejer från Rabena Saloner, Saint Tropez, Object, Diesel, Mango, Nolita, Melmelli, Fornarina… Kan alltid tänka mig att köpa de där perfekta combatbyxorna/jeansen ELLER den där fantastiska klänningen.

5. Din måste-ha make-up-produkt?
Helena Rubensteins mascara.

6. Favoritfärg?
Oliv/militärgrön.

7. Parfym?
Så lite som möjligt.

8. Favoritfilm?
Just nu föredrar jag serier framför filmer. Men om jag idag bara ska välja en enda film ur kartoteket av favoritfilmer:”A Room with a View”.

9. Vilket land vill du besöka och varför?
Har inget utomlands-sug alls just nu. Helt ärligt. Värmland?

10. Ställ och besvara sista frågan själv: Vad längtar du efter just nu?
En skön heldag med Herr O, vi åker på fotoutflykt och leker med ett nytt objektiv, pussas mycket och gör en spännande och otippad “Photo Shoot” vid en sjö, kanske på en sandstrand eller vid en brygga.