I helgen tittade vi klart på sista säsongen av Lost. Och nu förstår jag varför serien heter Lost, eftersom man känner sig lite Lost av den, rätt och slätt. Så många frågor snurrade runt i våra bollar efter det sista avsnittet. Och äntligen. Äntligen fick vi surfa och läsa och rota i all den där informationen som finns på nätet.

Nu får vi fördjupa oss i alla forum, alla tolkningar. Så folk håller på! Så många som verkligen djupdyker i symbolik, detaljer, siffror. Så många teorier. Och så många frågor som aldrig blir besvarade. Det är nog så det ska vara. Man ska nog vara lite Lost av Lost. Tror jag. Snacka om kreativt skrivande manusförfattare.

Mina favoritkaraktärer är Sayid och Hurley. Sayid som handgripligen tar tag i saker och reder ut dem “no matter what”, och Hurley som alltid vill att alla ska ha det bra och gärna vänder sig till gudliknande figurer och kallar dem “Dude” – en karaktär med mycket hjärta.

Så. Nästa serie, vilken blir det?