Ibland. På mornarna.

När jag är sådär lamslaget trött och unga fröken O är hur pigg som helst och vill gå upp upp upp nu nu nu mamma mamma mamma. Då drömmer jag att Mma Ramotswe (ladydetektiven spelad av Jill Scott) bor granne med mig. Och hon kommer in i sovrummet, doftar sådär lite varmt och moderligt och kryddstarkt. Och så säger hon sådär lent och betryggande:

“Sov du. Sov lite till. Jag tar med mig lilla O in till mig, för jag står ändå där och lagar lite grytor, och då kan hon hänga här i min sjal och titta på”. Och så tar hon med sig lilla O och jag får sova sova sova. Länge länge länge.

Typ så.

Det drömmer jag om.

Tills Herr O hör mig prata lite lyriskt om detta och skratta och säga:

“Åhåjo – jag undrar just om du skulle reagera SÅ om det kom en stor afrikan in och tog med sig lilla O!”

Hm.

Right so. K a n s k e i n t e.